bespaar meer tijd voor de spiegel in de badkamer

Over Ingrid

Als ik in de spiegel kijk, blik ik terug op 45 jaar leuke kapsels, fijne verhalen en warmhartige mensen in mijn kapsalon te Zele.

Als jij in de spiegel kijkt, glijden je vingers wel eens door je haar. Goed zittend haar is belangrijk voor je zelfvertrouwen. Het is echt mijn droom om iedereen zelfverzekerd en comfortabel de wereld in te sturen met mooi, meer en beter haar.

Je LiLBHair neem je overal met je mee. Niemand weet het, alleen jij. Rest je enkel te genieten van de complimentjes.

Over LiLBHair

LiLBHair, dat zijn haaraanvullingen van echt haar. Alle materialen zijn 100% natuurlijk. Ze worden met de grootste zorg uitgekozen volgens de wensen van de drager. Zo krijgt jouw LiLBHair zijn naturelle uitstraling en sluit hij perfect aan bij jouw persoonlijkheid.

Je LiLBHair aanbrengen gaat gemakkelijk en snel. In enkele seconden klik je jouw LiLBHair vast in je eigen haar. Je hebt instant je gewenste kapsel. Je ziet er altijd stralend uit. Je haar blijft in model en behoudt volume.

Van waar de naam LiLBHair? Ingrid haalde inspiratie bij de namen van haar kleinkinderen: Lily en Berten. Dit toont aan hoeveel liefde er in dit project zit.

Het LiLBHair-team

Hoe begin je eraan om een LiLBHair uit te kiezen? Doe dit in elk geval niet alleen. Laat je begeleiden door ons gespecialiseerd team. Je persoonlijke LiLBHair-assistent is er voor jou van de eerste babbel tot de finishing touch. Ze legt haarfijn uit hoe je je LiLBHair aanbrengt en onderhoudt.

Je verhaal is voor ons heel belangrijk. Op basis hiervan gaan we voor de materialen die bij je persoonlijkheid, levensstijl en wensen passen. Zo is je LiLBHair helemaal ‘jij’.

Geniet tijdens het eerste bezoek van een heerlijk verwenmoment terwijl we je kapsel helemaal in orde brengen. Ook nadien zijn we er voor jou met raad en daad.

Onze Missie

LiLBHair, dat zijn haaraanvullingen van echt haar. Alle materialen zijn 100% natuurlijk. Bij het uitkiezen van de materialen staan jouw wensen centraal. Zo krijgt jouw LiLBHair zijn naturelle uitstraling en sluit hij perfect aan bij jouw persoonlijkheid.

Het vraagt maar enkele seconden om je LiLBHair zelf in je eigen haar aan te brengen. Creëer zo met gemak je gewenste kapsel. Kom altijd goed voor de dag met haar dat in model blijft en volume behoudt. Ingrid haalde inspiratie bij de namen van haar kleinkinderen: Lily en Berten. Dit toont aan hoeveel liefde er in dit project zit. Onze missie: je zelfvertrouwen naar een hoger niveau tillen.

LiLBHair haarwerken - logo

Ingrid toont je met plezier hoe je je haartopper in enkele clicks op en af kan zetten