Over Ingrid

Als ik in de spiegel kijk, blik ik terug op 45 jaar leuke kapsels, fijne verhalen en warmhartige mensen in mijn kapsalon te Zele. 

Als jij in de spiegel kijkt, glijden je vingers wel eens door je haar. Goed zittend haar is belangrijk voor je zelfvertrouwen. Iedereen zelfverzekerd en comfortabel de wereld insturen met mooi, meer en beter haar, dat is mijn droom.

Je LiLBHair neem je overal met je mee. Niemand weet het, alleen jij. Rest je enkel de complimentjes dankbaar in ontvangst te nemen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende babbel

Over LiLBHair

LiLBHair, dat zijn haaraanvullingen van echt haar. Alle materialen zijn 100% natuurlijk en worden met de grootste zorg uitgekozen in overeenstemming met de wensen van de drager. Zo krijgt jouw LiLBHair zijn naturelle uitstraling en sluit hij perfect aan bij jouw persoonlijkheid.

Je brengt je LiLBHair gemakkelijk in enkele seconden zelf aan in je eigen haar en creëert met gemak je gewenste kapsel. Jij komt dus altijd goed voor de dag met haar dat in model blijft en niet inboet aan volume. Ingrid vernoemde haar project naar haar kleinkinderen, Lily en Berten. Daarmee benadrukt ze met hoeveel liefde zij en het LiLBHair-team voor je klaar staan om jouw kapsel en je zelfvertrouwen naar een hoger niveau te tillen.

Wat klanten zeggen

INGRID EN HAAR TEAM GEVEN JE DIRECT HET GEVOEL IN GOEDE HANDEN TE ZIJN. DE VLOTTE VRIENDSCHAPPELIJKE BABBEL BIJ HET BEGIN EN HET HEERLIJKE VERWENMOMENT ALS JE LILBHAIR WORDT AANGEPAST MAKEN HET HELE ‘PROCES’ ZO EENVOUDIG EN NATUURLIJK.

Meer getuigenissen....

Het LiLBHair-team

Een LiLBHair haaraanvulling aanschaffen doe je niet alleen. Wij hebben een gespecialiseerd team voor je klaarstaan om je daarin te begeleiden. Jouw personal LiLBHair-assistant staat aan jouw zijde van de eerste babbel tot de duidelijke aanwijzingen om je LiLBHair te dragen en te onderhouden.

We nemen de tijd om jou en je verhaal te leren kennen, kiezen zorgvuldig de materialen die bij je persoonlijkheid, levensstijl en wensen passen en zorgen dat je LiLBHair helemaal ‘jij’ is.

Tijdens jouw eerste LiLBHair kappersbezoek, zorgen we graag voor een heerlijk verwenmoment terwijl we je kapsel helemaal in orde brengen. En uiteraard staan we ook daarna met raad en daad voor je klaar.

Meer over onze werkwijze

LiLBHair - Ingrid Berckmoes | info@lilbhair.be | +32 470 79 63 65 | Innobis BE 0836.673.302
Geprogrameerd met passie door Ghostbuster Webexperts