Wat klanten over ons zeggen

Ook voor jou is er een perfecte LiLBHair, dat weten wij zeker. Of je nu last hebt van dun haar of zelfs kaalheid of je rent te veel van hot naar her om er telkens een kappersbezoek tussen te plannen, toch kan je altijd netjes gekapt en piekfijn voor de dag komen met een LiLBHair.

Ingrid en haar team zijn alvast overtuigd van de effecten van LiLBHair, maar laten ook graag de klanten aan het woord.

Noël , financieel directeur en de liefste opa
OF IK NIET DE STEMPEL VAN ‘IJDELTUIT’ OF ‘MACHO’ ZOU KRIJGEN EN OF IK WEL NOG MET MIJN KLEINKINDEREN ZOU KUNNEN RAVOTTEN. DAT WAREN EIGENLIJK MIJN GROOTSTE ANGSTEN. INGRID LUISTERDE NAAR ME, ZETTE AL MIJN MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE EN GAF ME DUIDELIJKE UITLEG

Ik ben Noël en ik heb sinds mijn 35ste last van haarvermindering. Ik had het daar moeilijk mee, maar uiteindelijk heb ik me bij de situatie moeten neerleggen. Ik zag geen andere oplossing want ‘een pruik’ dat kan je toch niet dragen als man. Uit schrik voor de reacties van vrienden, collega’s, familie bleef ik met mijn uitdunnend haar rondlopen en werd ik dag na dag onzekerder.
Op een dag kwam mijn vrouw, heel voorzichtig en subtiel, met de vraag of ik toch niet gelukkiger zou zijn met een weelderige haarbos. Natuurlijk wel. Dankzij de steun van mijn echtgenote ben ik naar LiLBHair gestapt om hulp te vragen.

Ik ben nu ontzettend blij en verheugd met mijn haaraanvulling van LiLBHair. Van alle mensen om wie ik schrik had voor de reacties, kreeg ik complimenten, bewonderende blikken en een schouderklopje om mijn moed het taboe te doorbreken. Een aantal mannen spraken me aan om meer uitleg te vragen, want ook zij kampen met diezelfde onzekerheid over hun haar.
Maar weet je wat me nog het meest verheugt? Ik herken mezelf terug in de spiegel. Wat een zalig gevoel. En eigenlijk heb ik er wel spijt van dat ik niet vroeger mijn vooroordelen opzij geschoven heb.

Bekijk de fotoreeks van Noël

Met een LiLBHair ligt de weg naar meer zelfvertrouwen voor je open.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende babbel. Wij maken graag tijd voor jouw verhaal

Ann, marketeer en levensgenieter
INGRID EN HAAR TEAM GEVEN JE DIRECT HET GEVOEL IN GOEDE HANDEN TE ZIJN. DE VLOTTE VRIENDSCHAPPELIJKE BABBEL BIJ HET BEGIN EN HET HEERLIJKE VERWENMOMENT ALS JE LILBHAIR WORDT AANGEPAST MAKEN HET HELE ‘PROCES’ ZO EENVOUDIG EN NATUURLIJK.

Eigenlijk had ik mij al neergelegd bij mijn futloos haar. Handdrogen en opsteken met een speld is al jaren mijn snel-klaar-kapsel. Het is netjes, valt niet in mijn ogen en met de juiste speld kan ik er toch nog mijn eigen twist aan geven.
Enkel bij een avondje uit doe ik extra mijn best en neem de tijd om mijn haar te föhnen en in model te brengen. Helaas is het al meerdere keren gebeurd dat ik na het aperitief al moet vaststellen dat het volume verdwenen is. Als ik van bij de kapper kom, behoudt mijn haar soms zijn volume tot bij het dessert, maar daarna...

Omdat ik Ingrid al een tijdje begeleid met haar marketingvragen, wist ik van haar plannen. Toch heb ik lang getwijfeld of het ook wel iets voor mij zou zijn. Zou me dat wel staan, overdreef ik niet, zou mijn omgeving niet merken dat het niet mijn echte haar is...
Tot Ingrid me haar showroom en alle mooie voorbeelden toonde.
Ze stelde me heel vriendschappelijk een aantal gerichte vragen stelde en wist me te overtuigen met haar aanstekelijke enthousiasme en haar kennis van zaken.

Hoewel de schrik er een beetje in bleef, werd ik helemaal week van het heerlijke verwenmoment in haar kappersstoel.
Toen ik thuiskwam met mijn LiLBHair, kon mijn man zijn ogen niet van me afhouden.
Ook de vrienden waarmee we die avond hadden afgesproken vonden mijn haar schitterend en ik straalde.
Pas op het einde van de avond heb ik hen het geheim van mijn LiLBHair verteld.

Bekijk de fotoreeks van Ann

Met een LiLBHair ligt de weg naar meer zelfvertrouwen voor je open.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende babbel. Wij maken graag tijd voor jouw verhaal

Delphine, CEO en mama
NA EEN LANGE DAG VOL VERGADERINGEN VOLGT VAAK OOK NOG EEN ZAKENDINER. MET MIJN LILBHAIR KAN IK NOG RUSTIG EEN BADJE NEMEN TUSSENDOOR EN VERSCHIJN IK TOCH MET EEN PERFECT KAPSEL AAN TAFEL.

Ik ben Delphine, CEO van een metaalverwerkend bedrijf. Ik heb een schattige dochter en een echtgenoot waarvan ik zielsveel hou.
De zorg voor het kind, een partner die ik graag laat in zijn sportieve en sociale uitdagingen en een job van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, waarvan 4 dagen per week in het buitenland, maken het voor mij vaak erg druk, té druk. Als vrouw in een mannenwereld, wil ik er dagelijks goed uitzien. Maar om mijn job in alle veiligheid uit te voeren, draag ik per dag, minstens 3 uur lang een helm.

Elke middag ga ik lunchen, ’s avonds heb ik vaak een zakendiner. Op hotel rest me weinig tijd om te ontspannen in een lekker warm badje. Af en toe kan ik daar echt naar snakken. Ik spring dan vlug onder de douche, droog mijn haren met de handdroger van het hotel – wat alweer veel te lang duurt – om daarna met half natte haren de taxi in te springen, op weg naar het restaurant. Ik voel me helemaal niet zelfzeker en hoop dat niemand mijn flutkapsel opmerkt.

Maar sinds kort heb ik mijn LiLBHair bij elke korte of langere zakentrip mee. Gewoon geweldig! Voortaan heb ik wel tijd om op hotel een badje te nemen en te genieten van de verzorgingsproducten die me aangeboden worden.
Ik klik mijn haaraanvulling op mijn eigen handgedroogde haren en in een mum van tijd ziet mijn kapsel eruit alsof ik van bij de kapper kom.
Vroeger kreeg ik geen complimentjes en dacht ik dat dit kwam doordat ik in een harde zakenwereld werk waar aan uiterlijk weinig aandacht wordt gegeven.
Echter, nu krijg ik vaak de vraag hoe ik het klaarspeel om zo snel presentabel op het zakendiner te verschijnen.
Met veel plezier en zonder schroom vertel ik hen mijn geheim: een haaraanvulling van LiLBHair.

Bekijk de fotoreeks van Delphine

Met een LiLBHair ligt de weg naar meer zelfvertrouwen voor je open.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende babbel. Wij maken graag tijd voor jouw verhaal

Christel, Administratief bediende
IN DE AANLOOP NAAR DE MENOPAUZE IS MIJN HAAR SNEL DUNNER GEWORDEN. ER VOLUME IN KRIJGEN WAS EEN RAMP. MET MIJN LiLBHair HOEF IK ME DAAR GEEN ZORGEN MEER OVER TE MAKEN: IK VERZORG MIJN KAPSEL IN EEN HANDOMDRAAI EN NIEMAND DIE ZIET DAT HET ‘MAAR’ EEN ACCESSOIRE IS.

Ik heb nooit een volle haardos gehad. Ik heb al veel uren bij de kapper en onder de droger doorgebracht om mijn haar in model te krijgen. Zweet of regen zijn dan ook nefast voor het volume. Jammer, maar er zijn ergere dingen...

In mijn job geef ik vaak uitleg aan mijn computerscherm. Ik kon het niet hebben wanneer mensen achter me kwamen staan en m'n hoofdhuid door mijn haar zagen. Bij die gedachte werd in ongemakkelijk, kon me niet concentreren en deed mijn job minder en minder graag. Toen ik op aanraden van mijn schoonzus een met Ingrid ging spreken, was ik zo onder de indruk van haar kennis en begrip dat ik wel kon huilen.

Nooit gedacht dat er zoveel mensen zo onzeker zijn door hun haarproblemen en dat de oplossing gewoon binnen handbereik lag.
Ik ben mijn LiLBHair meteen fulltime gaan dragen. Ik heb er zelfs 2, want zonder mijn LiLBHair kom ik de deur niet meer uit. Ik ben ondertussen zo bedreven geworden in het aanbrengen en stylen dat het me nog  amper tijd kost.
Ik straal terug en sta elke morgen met plezier op om naar mijn werk te gaan.
Schitterend toch!?

Bekijk de fotoreeks van Christel

Met een LiLBHair ligt de weg naar meer zelfvertrouwen voor je open.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende babbel. Wij maken graag tijd voor jouw verhaal

LiLBHair - Ingrid Berckmoes | info@lilbhair.be | +32 470 79 63 65 | Innobis BE 0836.673.302
Geprogrameerd met passie door Ghostbuster Webexperts